Tjejvasan

28 Feb

Åh, snart skulle det ha varit dags för Tjejvasan men min knäoperationen måste gå före. Jag har ett åderbråck som jag måste få bukt med, jag fick det när jag väntade barn. Många kvinnor får åderbråck när de är gravida – ett tips är att dra på sig stödstrumporna från månad ett. En del åderbråck går att leva med, men tyvärr så gör detta ont som attan. Ofta gör det sig påmint när jag tränar, då kan det spänna och känna som att benet ska explodera. Jag fixade det ena benet förra året och nu är det alltså dags för det andra.

Tjejvasan 2008!

Tjejvasan 2008

Hur går det till då? Läkarna går in i ljumsken och knät och öppnar upp för att ”dra” bort en stor åder som är ”källan” till det onda. Efteråt så ser det ut som att en elefant har klivit på benet J.

Även om det är tråkigt att jag missar Tjejvasan så är det bättre att jag fixar mina ben nu, så att jag kan träna utan att ha ont och ladda inför Vår Ruset som jag enligt tradition springer sedan några år tillbaka. Vår Ruset är ett kul och prestigelöst lopp för kvinnor som jag verkligen rekommenderar. Anmälan till loppet sker enkelt på www.varruset.se.   

Bilden är från när jag åkte Tjejvasan 2008. Så roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: