The Pink lady on tour

31 Jan

Mitt engagemang i kisseribranschen började med att jag kissade på mig. Jag pinkade i brallan helt enkelt, av minsta lilla ansträngning. Det var förstås jättejobbigt och pinsamt. Men när jag till slut fick hjälp insåg jag, att jag inte var ensam om problemet. För mig var det naturligt att sedan försöka hjälpa andra och våga prata om inkontinens.
Därför pratar jag i termer som är allt annat än medicinska. Jag säger »pink i brallan« och brukar skämtsamt kalla mig för »Pink lady« när jag är ute och föreläser (och dessutom gillar jag färgen rosa). Under åren har jag lärt mig att humor är bra medicin för ta död på tabun och pinsamheter. Inkontinens är både trist och besvärligt, så vi måste kunna skratta åt eländet.
Nu har jag satt ihop ett föreläsningsprogram på temat; från pink i brallan till Pink lady :-). Jag har redan varit i mina hemtrakter föreläst för Landstinget Dalarna. I vår ska jag även föreläsa på Akademiska i Uppsala och i Stockholm för ett gäng barnmorskor. Även Curves i Haninge ska få besök av the Pink lady.

skor
Skor som anstår en riktig Pink lady. Nu på väg mot nya föreläsningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: